For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Rólunk

Amit érdemes tudni a hirdetés 24 ről:

Próbáltunk egy olyan ingyenes apróhirdetési oldalt létrehozni ahol az ingyenesség nem megy a használhatóság rovására. Már régóta hiány a Magyar interneten egy olyan hirdetési felület ahol valóban ingyen lehet a termékeket eladni és megvenni.

Azért készítettük el oldalunkat, hogy ezt a hiányt kitöltsük. Nálunk nem csak simán ingyenes hirdetést adhatsz fel, hanem azokat valóban jól hirdetheted, kezelheted és keresheted. Sőt NÁLUNK LICITÁLÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG.

Kis csapatunk minden tagja régóta foglalkozik különböző projektek üzemeltetésével de ez az első olyan amit többek unszolására baráti alapon összeállva nektek készítettünk el ahol nem az üzlet volt az elsődleges szempont, hanem, hogy ingyenesen hirdethess és kereshess!

Természetesen nálunk is költhetsz ha akarsz, de mi valóban csak a prémium szolgáltatásokért kérünk kis alamizsnát és semmilyen csalárd módon nem nehezítjük a hirdetést és nem próbálunk rákényszeríteni arra, hogy pénzt költs nálunk!

Miért hirdess nálunk?

Mert a hirdetés 24 valóban ingyenes! Nálunk hirdethetsz, eladhatsz, cserélhetsz, licitre bocsájthatsz... A keresőnk ultra modern, térképes és kategóriánként specializált. Sőt nálunk értékelheted az eladókat is!

Küldetésünk

Egy olyan valóban ingyenes apróhirdetési oldalt szeretnénk létrehozni és üzemeltetni ami valóban ingyenes, sokrétű. Ahol mindent eladhatsz, árverésre bocsájthatsz vagy vásárolhatsz könnyedén.

Mindenből csak a legjobbat

Mi tényleg érted, értetek dolgozunk. Talán nem nagyképűség kijelenteni, hogy nem csak igyekeztünk, de meg is csináltuk a legjobb és legsokrétűbb Magyar apróhirdetési és licit oldalt.

0

Autót Árulnak

0

Ingatlant Hirdetnek

0

Aktív Felhasználó

0

Feladott Álláshirdetés

Choose the best subscription for you

Premium AdForest WordPress classified Theme come with exceptional subscription packages for you. Make your choice today and enjoy.

sale image
Sale

Közepes csomag

10000 Ft20000 Ft
  • Validity: 40 Days
  • Simple Ads: Unlimited
  • Featured Ads: 8
  • Bump-up Ads: 60
Select Plan
sale image
Sale
sale image
Sale

Nagy csomag

15000 Ft30000 Ft
  • Validity: 60 Days
  • Simple Ads: Unlimited
  • Featured Ads: 15
  • Bump-up Ads: 150
Select Plan
Top